Beter weten, beter zorgen!
Sensara HomeCare is er voor u als alleenwonende oudere. Samen met uw kinderen en vrienden wilt u ervoor zorgen zo lang mogelijk in uw eigen huis te kunnen blijven wonen op een veilige manier. Daar helpen wij u graag bij. Sensara HomeCare is een makkelijk te gebruiken online leefstijlmonitor die uw kinderen, vrienden of buren waarschuwt mocht er iets aan de hand zijn. Een oogje in het zeil dat u helpt zelfstandig in uw eigen huis te blijven wonen. Voor uw geliefden is Sensara HomeCare de makkelijkste manier om tóch te zorgen als zij niet fysiek aanwezig kunnen zijn.
Sensara HomeCare attendeert u ook op mogelijke gezondheidsrisico’s zoals toenemend valgevaar of kans op uitdroging in de zomer. Vroegtijdig signaleren van dergelijke risico’s geeft u de mogelijkheid om te voorkomen in plaats van te genezen.

Hoe Sensara HomeCare werkt
Sensara HomeCare is makkelijk te installeren en te gebruiken. Het maakt een duidelijk overzicht van de dagelijkse activiteiten die je in een veilige app kan zien. De intelligente software leert uw dagelijks patroon herkennen en slaat alleen alarm als dat écht nodig is, hierdoor worden uw kinderen, vrienden of buren zo min mogelijk belast.

Respect voor uw privacy. Bij ons geen camera’s of microfoons, gewoon discrete draadloze bewegingssensoren, een verbinding naar ons systeem én een alarmknop als u direct hulp nodig heeft. Het is uw leven dus u bepaalt in ons systeem wie welke informatie mag ontvangen.

Sensara hanteert de hoogste standaarden ten aanzien van privacy en internet security, een veilig gevoel.

Website: www.sensara.eu