Langer zelfstandig thuis, met Evean
Evean is een organisatie waar medewerkers met kennis en kracht samenkomen en vanuit hun passie en betrokkenheid er alles aan doen om mensen in hun kracht te zetten of juist te ondersteunen. Of het nu gaat om (gespecialiseerde) verpleging en verzorging thuis, dagbesteding, verzorgd wonen, Wond Expertisecentrum, revalidatie, herstel, (zorg)ondersteuning of welzijn. Wij zijn er voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Daarbij zetten wij vernieuwende technologische toepassingen in waar mogelijk. Door contact tussen verpleegkundige en een cliënt regelmatig via beeldscherm te laten lopen bijvoorbeeld, want zo verbetert de zelfredzaamheid. Door in kaart te brengen waarom vader niet eet, of moeder altijd zo moe is. Of door de Medido in te zetten; een aparaat dat op een vast moment de juiste medicatie afgeeft, zodat vergeten medicijnen verleden tijd zijn. En daarbij de zorg van de mantelzorger ook.

Binnen Evean werken we hard aan het ontwikkelen en inzetten van vernieuwende technologische toepassingen met als doel er voor te zorgen dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

 
Evean gaat met haar tijd mee. En neemt daarom met trots deel aan Het Slimste Huis van Alkmaar.
 
www.evean.nl