Stevige tussentreden voor uw eigen trap waardoor u met halve treden, veilig de trap op en af kunt lopen. U heeft minder kracht nodig en uw gewrichten worden minder belast.

Vitaler langer thuis wonen met blokken op de trap!
De Easysteppers geven u weer de vrijheid om op eigen kracht veilig door uw hele huis te bewegen en weer dingen te doen die u altijd al deed. De Easysteppers maken uw huis voor u levensloop bestendig!

Remt de verouderingsprocessen!
De Easysteppers bieden de mogelijkheid dat u, ondanks uw beperkingen, kunt blijven traplopen. U remt zo de onvermijdelijke verouderingsprocessen in uw: spieren, kraakbeen en botten(artrose, osteoporose). Op deze wijze blijft u dagelijks aan uw kracht, uithoudingsvermogen en balans werken en voorkomt u daarmee dat u te kwetsbaar wordt om in uw eigen woning te blijven wonen. Easysteppers zijn geschikt voor mensen die nog niet "te kwetsbaar" zijn door: ziekte, pijn, medicijnen of leefstijl(zitten). Mensen voor wie bewegingsvrijheid, zelfstandigheid en vitaliteit belangrijk is en dat ook willen behouden! U bent het waard! Toch?

Met Easysteppers kunt u op eigen kracht weer van de hele woning gebruik maken en vitaler langer thuis blijven wonen!

Website: www.easysteppers.nl