Leefstijlmonitoring

Sensara HomeCare is er voor de alleenwonende oudere. Samen met hun kinderen en vrienden, willen zij ervoor zorgen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen op een veilige manier. Daar helpt Sensara graag bij.

Sensara HomeCare is een makkelijk te gebruiken online leefstijlmonitor die kinderen, vrienden of buren waarschuwt mocht er iets aan de hand zijn. Een oogje in het zeil die ouderen helpt zelfstandig te blijven wonen. Voor de geliefden is Sensara HomeCare de makkelijkste manier om tóch te zorgen als ze niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Sensara HomeCare attendeert mensen ook op mogelijke gezondheidsrisico's, zoals toenemend valgevaar of kans op uitdroging in de zomer. Vroegtijdig signaleren van dergelijke risico's geeft mensen de mogelijkheid om te voorkomen in plaats van te genezen.

Sensara: www.sensara.eu
Voor Sensara HomeCare sluit u een abonnement af. De kosten bedragen: vanaf € 15,- per maand, inclusief huur van het complete sensorenpakket. U betaalt dus geen aanschafkosten. U heeft een internetaansluiting nodig. Heeft u die niet, dan is dit eenvoudig via Sensara te regelen met een mobiele modem.