Keuken

Koken op een inductie kookplaat:
De meest veilige manier van koken. Er is geen open vuur wat kan blijven branden, ook na gebruik. Als er geen pan op staat wordt de plaat ook niet warm. Informatie bij iedere keukenzaak.

Lades
Door gebruik te maken van lades in de keuken komt de inhoud altijd naar u toe en hoeft u niet om de inhoud van de onderste plank van kastjes op uw knieën om er bij te komen.
Waar te koop: Iedere keuken leverancier zal u verder kunnen informeren en adviseren in de voor uw situatie ideale opstelling.
Kosten: geheel afhankelijk van keuken leverancier en merk van de keuken

Verlichting in de lades
Door verlichting in lades (of kastjes) aan te (laten) brengen heeft u altijd goed zicht op de inhoud van de lades.
Waar te koop: Iedere keuken leverancier zal u verder kunnen informeren en adviseren in de voor uw situatie ideale opstelling.
Kosten: geheel afhankelijk van keuken leverancier en merk van de keuken

Contactdoos
Een contactdoos op het werkblad zorgt er voor dat u efficiënt gebruik kunt maken van uw keuken apparatuur den niet met snoeren hoeft te winkelen
Waar te Koop: Bij het vernieuwen van uw keuken zal uw keukenleverancier hier in kunnen faciliteren. In geval er sprake is van een aanpassing in uw huidige keuken is het geheel afhankelijk van de situatie wat tot de mogelijkheden behoort. In het Slimste Huis is de contactdoos geplaatst door: :

Visser Elektrotechniek
Havenstraat 9,
1948 NP Beverwijk
Tel: 0251-279999,
info@visserelektro.nl

Anti-slip vloer
In de keuken van Het Slimste Huis bestaat de vloer uit Forbo vloerbekleding die behalve biologisch afbreek is ook zorgt voor een stroeve ondergrond waardoor val gevaar wordt beperkt
Waar te koop: Woninginrichting bedrijven en vloer specialisten

Kokend waterkraan: GROHE Red
Vroeger moest je eerst een ketel water opzetten, maar nu komt het direct uit de keukenkraan. Het innovatieve GROHE Red systeem houdt drie tot zes liter water (afhankelijk van het type boiler) voortdurend aan de kook. Het water is op ieder moment beschikbaar voor gebruik.

De technologie is de kraan zo goed geïsoleerd dat je geen gevaar loopt om je vingers aan de kraan te branden. Ook kleine vingertjes die soms aan dingen zitten waar ze beter van af kunnen blijven. Onze ontwerpers hebben een ideale oplossing gevonden voor nieuwsgierige kinderen en verstrooide volwassenen.

De GROHE Red Duo kraan kan eenvoudig worden geïnstalleerd in zowel nieuwe als bestaande keukens. In bestaande keukens kan gebruik gemaakt worden van het bestaande kraangat. De boiler wordt in het keukenkastje geplaatst. In het algemeen is er voldoende ruimte voor de boiler in het keukenkastje onder de kraan. De plaatsingsplek moet zijn voorzien van een koud wateraanvoer, een veiligheidsstopcontact en afvoer. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de technische productinformatie.
Waar te koop: Voor de installatie van GROHE Red kunt u zich wenden tot een Grohe verkooppunt.
Via: www.grohe.nl/nl_nl/onze-service/locator vindt u de leveranciers in Alkmaar en omstreken

Drinkstimulering
Obli herinnert gebruikers aan het voldoende drinken en maakt monitoring op afstand mogelijk. simpel en erg effectief. Drinken is belangrijk om gezond en actief te blijven. Hoeveel drukt u op een dag? En is dat voldoende? 1 op de 3 mensen drinkt niet genoeg. Dit kan allerlei gevolgen hebben voor onze gezondheid. Obli een eenvoudig en slim hulpmiddel dat helpt iedere dag voldoende te drinken.

U of (indien wenselijk) iemand uit uw omgeving kan uw drinkgedrag inzien via de Obli een app of internet. Uiteraard kunt u Obli ook naar uw persoonlijke wensen instellen.

www.obli.info
Wat kost een Obli basic : 99,00
Obli internet : € 169,00

Wat heeft u nog meer nodig:
In het geval van de uitgebreide versie een internet verbinding.