Huishoudelijke apparaten

Robotstofzuiger

Een stofzuiger die u praktisch en eenvoudig helpt uw vloer schoon te houden. Is in te stellen op dag en uur en gaat op de ingestelde dag en tijd stofzuigen. Hij kan dat zelfs doen terwijl u slaapt.

Informatie: www.robopolis.com
Waar te koop: MediaMarkt
Wat kost het: afhankelijk van het type robotstofzuiger

Slim strijkijzer

Het overkomt ons allemaal: "even nog iets strijken" voor we de deur uit gaan. Onderweg naar onze bestemming vragen we ons dan af of we het strijkijzer wel wee hebben uitgezet. Gelukkig bestaan er slimme strijkijzers die na enige tijd niet meer beroerd te zijn geweest zichzelf uitschakelen.

Waar te koop: MediaMarkt
Wat kost het: afhankelijk van merk en type

Ook is het mogelijk, door het gebruik van een Domotica systeem, bij het centraal uitschakelen van de woning de betreffende wandcontact doos uit te zetten.

Elektrische tandenborstel met oplaadglas en reisetui

Oplaadglas - Zet uw tandenborstel in het oplaadglas en de tandenborstel laadt zichzelf op. Het glas kan ook worden gebruikt om uw mond te spoelen na het tandenpoetsen. Het oplaadreisetui kan worden aangesloten op uw laptop en via USB of rechstreeks via een stopcontact worden opladen. Zo kunt u uw tandenborstel overal mee naartoe nemen.

Waar te koop: MediaMarkt

Centraal stofzuigsysteem

De mens is kwetsbaar. We worden bloot gesteld aan allerlei elementen die een negatief effect hebben op onze gezondheid. In een goed huis wil je tot rust komen, je vertrouwd voelen en de mogelijkheid hebben je zelf te ontwikkelen. Je druk maken over de zuiverheid  van je woning helpt daar niet bij. Een centraal stofzuigsysteem levert haar bijdrage aan de leefbaarheid van jouw woning

Het principe van het centraal stofzuigsysteem is vrij simpel, weg is weg. Door een gesloten systeem zorgen we ervoor dat opgezogen stof niet terug de leefruimte wordt in geblazen. Dit gebeurt doorgaans wel bij normale stofzuigers waardoor je zeer tegenstrijdig bezig bent. Een leefruimte waarbij stof steeds rondcirculeert is zeer nadelig voor je luchtwegen.

Door de gesloten opstelling is het centraal stofzuigsysteem dé ideale oplossing voor mensen met een allergie voor huisdieren, pollen of huisstofmijt. Door het centraal stofzuigsysteem wordt je leefomgeving stofvrij en het draagt aldus bij aan een frisse en hygiënische leefruimte. Ook vervelende geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren worden niet door de woning verspreid zoals dat wel het geval is bij een normale stofzuiger. Zo vallen we terug op het principe, weg is weg. Geurtjes worden naar buiten geblazen terwijl het opgezogen stof netjes wordt opgevangen in de opvangbak onder de centrale stofzuigunit

In het Slimste Huis Alkmaar is gebruik gemakt van BEAM Elektrolux:

Beam Centraal Stofzuigersysteem bv.
De Scheper 254
5688 HP Oirschot
Tel: 088-2000200
www.stofzuigers.com