Entree

Deurdranger met sensor

De deurdranger met sensor zorgt ervoor dat de deur, na geopend te zijn geweest, pas weer sluit indien u de deur daadwerkelijk bent gepasseerd. In het Slimste Huis is een deurdranger toegepast van het merk: Dorma - www.dorma.com/nl

Informatie bij: Timmerman:
Kamerlingh Onnesstraat 2,
1821 BP Alkmaar
Tel: 072-511 8611
www.timmerman-alkmaar.nl

Deurklink

De hiernaast afgebeelde deurklinken zijn toegepast in Het Slimste Huis Alkmaar. Verschillende soorten deurklinken zijn toegepast, die de volgende voordelen hebben: Door de klink terug te laten lopen, zal men er niet met de kleding achter blijven haken. Het valgevaar wordt hierdoor teruggebracht. De klink zijn zowel glad als stroef verkrijgbaar. Een stroeve klink verbeterd houvast. De deurklinken in Het slimste Huis Alkmaar zijn van het merk HEWI www.hewi.com en o.a. verkrijgbaar bij:

Timmerman
Kamerlingh Onnesstraat 2,
1821 BP Alkmaar
Tel: 072-511 8611
www.timmerman-alkmaar.nl

Prijzen van de deurklinken zijn afhankelijk van het type deurklink en zijn exclusief montage kosten. De fa. Timmerman geeft u graag meer informatie. Wat heeft u nog nodig? Een handige persoon uit uw omgeving, of als die niet beschikbaar is, een timmerman of de fa. Timmerman.

Tag Beeld en spraak

U veilig voelen in uw eigen huis is erg belangrijk. Het begint vaak bij de voordeurbel; voor wie maakt u de voordeur open? In Het Slimste Huis hebben we de onderstaande oplossingen aangebracht.

  1. Voordeurbel met microfoon en camera.
  2. Deurvideo intercom systeem met hoorn voor binnen.
  3. Deurvideo intercom systeem zonder hoorn.
  4. Elektronische sleutel (in het geval u personen toegang tot uw woning wilt geven op de momenten die u bepaalt; bv kinderen, interieurverzorgster, thuiszorg of...)

Kosten zijn afhankelijk van de gemaakte keuze en de situatie ter plaatse. De oplossing in Het Slimste Huis is afkomstig van:

Elbo Technology www.elbotechnology.nl
en o.a. verkrijgbaar bij:

Van Til domotica: Ropjeskuil 22
1815 HM Alkmaar
Tel: 072-5116693
www.vantil-domotica.nl

Visser Elektrotechniek:
Havenstraat 9
1948 NP Beverwijk
Tel: 0251-279999
www.visserelektro.nl

Timmerman:
Kamerlingh Onnesstraat 2,
1821 BP Alkmaar
Tel: 072-511 8611
www.timmerman-alkmaar.nl

Bovenstaande bedrijven kunnen u persoonlijk van advies dienen en de werkzaamheden uitvoeren.

Het Huis aan en uitzetten.

We vergeten allemaal wel eens verlichting, strijkijzer of iets dergelijks uit te zetten voor we het huis verlaten. Maar wat te denken van apparatuur die stand-by blijft ook als we niet thuis zijn? Bij de voor- en/of achterdeur van je huis alles uitzetten is een uitkomst. Nooit meer twijfelen of alle apparatuur uitgeschakeld is als we het huis verlaten. Naast veiligheid besparen we ook nog een beetje energie.

De gordijnen worden met dezelfde knop geopend en gesloten (mits uitgerust met een motortje). Dit hoeft niet in elke kamer toegepast te worden.

Waar te koop:

Deze functionaliteit in Het Slimste Huis is afkomstig van Hager - www.hager.nl - en o.a. verkrijgbaar bij:

Van Til domotica
Ropjeskuil 22,
1815 HM Alkmaar
Tel: 072-511 6693
www.vantil-domotica.nl

en:

Visser Techniek
Havenstraat 9
1948 NP Beverwijk
Tel: 0251-27999
www.visserelektro.nl

Kosten zijn afhankelijk van de situatie ter plaatse. De firma's Van Til of Visser zullen u graag hierover informeren.