Beeldcommunicatie

MiBida

MiBida betekent "mijn leven". Een leven dat u kunt en wilt delen met uw naasten. U bepaalt wie u tot uw kring uitnodigt. Gemakkelijk contact hebben met familie en vrienden maar misschien ook met de huisarts, nieuwtjes uitwisselen met buurtgenoten, uw agenda mee laten kijken door uw dochter of zoon? Dat kan met deze grote tablet. U bepaalt welke functies voor u geschikt en gewenst zijn. Omdat deze functies met apps worden geactiveerd is computerervaring niet nodig. U kunt de MiBida gebruiken zonder kennis te hebben van het internet.

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
Tel: 040-3400720
info@mibida.nl
www.mibida.nl

Wat u nodig heeft:
een geschikt scherm (afhankelijk van wel/niet bekendheid met computergebruik), een internetverbinding en iemand die u, indien nodig, kan helpen. De MiBida helpdesk is uiteraard ook altijd beschikbaar. Er zijn verschillende abonnement vormen mogelijk; zie www.mibida.nl
(MiBida werkt in een gesloten en beveiligd netwerk.)

Compaan

Een tablet voor ouderen, simpel in gebruik, om met familie en vrienden te communiceren. Foto's en video delen, berichten te versturen, afspraken maken, internetten en beeldbellen. Ook in te stellen dat er meldingen worden getoond om de medicijnen in te nemen.

Kosten zijn:
Eenmalig € 299,-- inclusief de Samsung Galaxy tablet
Bijkomend abonnement
Informatie: www.uwcompaan.nl
088-1450100