Slimste Huis
Slimste Huis
Noorderkade 173 • 1823 CJ Alkmaar
t. 088 3100 410 • info@slimstehuis.nl

Welkom bij Het Slimste Huis

Het Slimste Huis  opende haar deuren voor bezoekers op 25 september 2014. Op het eerste gezicht een 'normale' woning, maar tegelijkertijd een showroom met vernieuwing en slimme handigheidjes op het gebied van wooncomfort en zelfredzaamheid en eigen regie, van robotisering tot  E-health.

Sinds 1 september 2019 is Espria ledenvereniging eigenaar van Het Slimste Huis. In de regio Alkmaar meer bekend onder de naam Evean ledenvereniging

In Het slimste Huis wordt aandacht besteed aan zo lang mogelijk gezond en fit blijven om onafhankelijk en zelfredzaam te blijven. Dat willen we immers allemaal.
In Het Slimste Huis is kun je de mogelijkheden die er zijn om een slimme woning te realiseren, beleven. Het  hoeft niet perse duur of ingewikkeld te zijn: soms is een slimme, kleine aanpassing het antwoord op een groot probleem. In Het Slimste Huis worden diverse oplossingen gedemonstreerd.
 
Wilt u zeker zijn dat u niet voor niets komt, kunt u altijd van te voren een afspraak maken middels de knop " rondleiding reserveren "  rechts bovenin getoond wordt.
Onze gastvrouwen en gastheren - stuk voor stuk kundige vrijwilligers-  leiden u graag rond.
 
Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 12 uur. (Groepen altijd aanmelden)
Kijk voor alle zekerheid eerst even op de website of er geen evenementen of grote groepen staan gepland. Wanneer u op zo'n moment op bezoek komt zou het kunnen dat we
u niet kunnen rondleiden.
 
We kijken uit naar uw komst!
U vindt Het Slimste Huis in Ringers winkelcentrum op de eerste etage boven ANWB
Noorderkade 173
1823 CJ Alkmaar

Like ons op Facebook Volg ons op Twitter © 2020 Het Slimste Huis - Privacystatement/AVG
Like ons op Facebook Volg ons op Twitter
© 2020 Het Slimste Huis - Privacystatement/AVG